четверг, 17 июня 2021 г.

БІБЛІОЕКСПРЕС З ПОДАРУНКІВ І ЧУДЕС

 

У дитячій бібліотеці-філії з метою прищеплення любов до книги, до читання, сприяння розвитку допитливості, розширення читацького світогляду, підготовлено та проведено літературний диліжанс «Бібліоекспрес з подарунків та чудес». Учасниками заходу були діти з загону оздоровчого табору «Веселка» Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.

Маршрут проліг літературними зупинками «Казкоград», «Портрети казкових героїв», «Бюро знахідок», «Вірно підбери пару», «АБВГДейка», «Відгадайлики». Діти мандруючи пригадували свої улюблені казки, розгадували кросворди, допомагали загубленим речам знайти своє місце у казках,називали з якої казки потрапила до нас ця річ, відгадували авторів казок, давали влучні відповіді на питання вікторини. Наш літературний диліжанс прибув до кінцевої зупинки, гості добре впоралися з усіма завданнями. Це тому, що вони читають та люблять казки.

На закінчення заходу бібліотекарі познайомили малят з книгами, які є в нашій бібліотеці, де живуть казки , які вони можуть прочитати і поринути в казковий світ пригод.

 




Комментариев нет:

Отправить комментарий