вторник, 1 июня 2021 г.

ЗАХИСТ ДИТИНИ В ЦІЛОМУ СВІТІ – МІСІЯ ЧЕСТІ, ЛЮБОВІ Й ДОБРА

 

Традиційно кожного року в перший день літа, до Міжнародного дня захисту дітей в бібліотеках проводяться різноманітні масові заходи. От і сьогодні працівниками дитячої бібліотеки-філії Публічної бібліотеки ім. Новиченка було проведено свято «Захист дитини в цілому світі – місія честі, любові й добра», учасниками якого були третьокласники місцевої школи.

Діти взяли участь у літературному квесті «Стежками відомих казок». Гостей свята зустрічали казкові герої Мальвіна та Мишка, які познайомили учасників з умовами квесту. Дітям потрібно було відгадати назви та героїв казок, склавши пазл, відшукати цитату з твору, знайшовши героя, визначивши автора. У змаганні брали участь дві команди. Діти активно виконували завдання квесту, дізнаючись несподівані цікавинки про знайомі книжки.

Родзинкою свята було літературне «Поле чудес», школярі активно відповідали на запитання та отримували призи. Під звуки веселої, святкової музики діти брали участь у асфальтовому вернісажі, у конкурсах: «Розмалюй планету», «Одягни товариша», «Спіймай приз», «Відгадай кількість намистинок». Свято закінчилось, перемогла дружба, всі діти отримали солодкі подарунки.


Відео тут


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий