вторник, 15 июня 2021 г.

У СВІТІ КАЗКИ ЧАРІВНОЇ

 

Літо дарує дітям не тільки теплі деньки і відпочинок, а й можливість відправитися в подорожі, взяти участь у пригодах, і дізнатися відповіді на багато питань. Таку можливість надала маленьким читайликам дитяча бібліотека-філія. Чи є на світі людина, яка хоча б раз у житті не мандрувала дивовижною країною казки?!

Напевно, ні. У дитинстві всі мріють познайомитися з добрими феями, гномами або чарівником. Кожен хоче мати чарівну паличку, мати богатирську силу або казкову вроду. У казки ми вчимося, як на світі жити, тому що казка – це глибокий колодязь мудрості, який неможливо вичерпати, він завжди сповнений розуму, доброти. Сьогодні в бібліотеці відбувся День казки «У світі казки чарівної» учасниками якого стали діти з І загону оздоровчого табору «Веселка» Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів. Разом з бібліотекарями дітлахи мандрували цікавим світом казки: брали участь у вікторинах, конкурсах, іграх, відгадували загадки.

Гості познайомилися з оглядом книжкових новинок «Ходить літом білим світом», жваво обговорювали книги, які найбільше сподобалися, та взяли участь у асфальтовому вернісажі «Дитячі мрії».

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий