пятница, 6 января 2023 г.

ВИКИНЬ МИШКУ – ВІЗЬМИ КНИЖКУ

 

У читайликів, які завітали до дитячої бібліотеки-філії вражень справді вистачало. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й дивувати, надихати на нові пригоди. Нашими гостями були учні 4-А класу місцевої школи, яких зустріла новорічно-святково прикрашена читальна зала, розмаїття цікавих, яскравих книжок та журналів, що неодмінно подарували купу вражень та допомогли потрапити до чарівного світу принцес, фантастичних пригод та мандрів.

Усі ми родом із дитинства, коли ще не було смартфонів, планшетів і доступу до WI-FI, зате були вуличні ігри, мультфільми у визначений час, цікаві дитячі журнали та книги. Багато, що змінилось, але література для дітей досі існує, розвивається є непоганою альтернативою Інтернету.

Саме тому класний керівник класу Гавриленко В.В. запропонувала дітям зустрітися в стінах бібліотеки, поспілкуватись наживо, відволіктися від постійного користування ґаджетами.

Працівники книгозбірні підготували інформацію про історію святкування Нового Року в різних країнах. Весело і з користю діти провели час в бібліотеці, спілкувалися між собою, відгадували загадки, приймали активну участь у руханках, розповідали вірші на новорічну тематику, отримали солодощі. Переглянули зимову виставку книг та журналів, вибрали та взяли з собою літературу.



Комментариев нет:

Отправить комментарий