вторник, 20 декабря 2022 г.

НА СВЯТО МИКОЛАЯ В НЕБІ ІСКОРКА ПАЛАЄ

 

День святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят, з яким пов’язані дитячі мрії та сподівання, яке дітлахи чекають не менше ніж Новий рік.

Щоб розширити знання про життя святого Миколая та на його прикладі виховувати у дітей доброту, чуйність, гуманність та милосердя до дитячої бібліотеки-філії завітали активні користувачі-діти на пізнавальні посиденьки «На свято Миколая в небі іскорка палає», організовані працівниками бібліотеки. З подарунками привітати дітей зі святом завітав настоятель Свято-Троїцького храму протоієрей Богдан Ільків, який розповів історію виникнення свята, про добродійність і щедре милосердя Святого Миколая, про його любов, яка символічно оживає в дні святкування по цілому світі, коли Він обдаровує дітей дарунками. Для всіх Він став символом щирої любові до ближнього.

Працівники бібліотеки ознайомили дітей з легендами та переказами в яких розповідається про Миколая, історію його дитинства та життя. Діти активно брали учать у конкурсах, відгадували загадки, розповідали вірші, танцювали та веселились, переглянули книжкову виставку-інсталяцію «Книжкова хурделиця» . Кожна дитина отримала солодкий подарунок.








Комментариев нет:

Отправить комментарий