вторник, 23 апреля 2019 г.

Здобудьмо ключ в книжкове королівство


Людина, яка любить і вміє читати, має багато розумних, добрих, вірних друзів. Друзі ці – книги! З ними вона зустрічається ще в дитинстві і не розлучається до старості.
 З метою виховання любові до книжки та розвитку інтересу до читання, в районній дитячій бібліотеці відбулась посвята першокласників у читачі.
Діти прослухали розповідь про роль книги в житті людини та експрес – повідомлення «Як виникла книга». Третьокласники Аня Магнушевська та Максим Марченко розіграли сценку «Незнайко», яка допомогла маленьким користувачам зрозуміти, що бібліотека – це будиночок,  де книги дарують вам чарівну казку, веселу усмішку і мудру пораду.
Для того щоб стати читачами бібліотеки учням потрібно було пройти цікаві, але не прості випробування. Майбутні читачі показали хороші знання українських народних казок, вірно відповідали на запитання вікторини, розповідали, як потрібно берегти книги.
Першокласники довели, що вони гідні називатися читачами дитячої бібліотека. Кожен юний читач мав змогу вибрати для себе цікаву книжку. Сподіваємось ще не раз юні учасники заходу завітають до бібліотеки.
На завершення свята діти отримали на згадку в  подарунок книги.









Комментариев нет:

Отправить комментарий