понедельник, 1 апреля 2019 г.

Нам книга відкриває всі світи

У вінок весняних свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами. Цього року тиждень  дитячого читання в  Липоводолинській  районній дитячій бібліотеці  проходить під гаслом «Нам книга відкриває всі світи».
Розпочалося свято з привітального слова начальника відділу культури і туризму Любові Дикань, яка привітала юних користувачів і побажала їм не забувати стежку до бібліотеки та дружити з книгою.
Працівники бібліотеки запропонували юним читайликам здійснити подорож літературним диліжансом: «Бібліоекспрес із подарунків і чудес». Учасниками заходу були активні прихильники книги  учні 3-А класу. Діти прослухали розповідь, з якої дізналися про історію виникнення  і розвитку книги та святкування тижня дитячого читання. Потім учасники заходу   вирушити в подорож до країни Казкоград, під час якої за допомогою мультимедійного обладнання розгадали кросворд «Казковий», впізнавали літературних героїв, повертали загублені речі в казки, добирали літературні пари до казкової картотеки, відгадували SМS повідомлення, пограли в літературну гру «АБВГДейка», дали відповіді на запитання вікторини «Відгадайлики» та ознайомилися з книгами розгорнутої книжкової виставки-інсталяції «Книги – моє захоплення».

Весело і з подарунками закінчилося свято, але не закінчується зустріч з книгою.














Комментариев нет:

Отправить комментарий