пятница, 28 апреля 2017 г.

Читай і будь успішним!

27 квітня у  Сумській обласній бібліотеці для дітей відбувся заключний етап обласного туру конкурсу « Книгоманія 2017»,  справжнє свято тих, хто любить книгу і читання. До бібліотеки завітали 32 юних книголюби із 12 районів і 5 міст обласного підпорядкування,  переможці районних і міських турів конкурсу,  які змагалися за почесне звання «Найкращий читач Сумщини».
З привітальним словом до юних читайликів звернулась начальник управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації Олена Петрівна Мельник. Привітав дітей і голова Сумської організації Національної спілки письменників України Олександр Васильович Вертіль,  голова журі конкурсу,  який наголосив на важливості книги, читання і бібліотеки в житті кожної людини і побажав всім успіхів і перемоги.
На конкурсі наш район представляли переможці  II етапу конкурсу: шестикласниця Липоводолинської ЗОШ I-III ступенів  Дар’я Сельніцина та учениця 7 класу Лучанської ЗОШ I- II ступенів Оксана Лукаш.
Конкурсна програма була цікавою і змістовною.  На учасників чекали  бліц – запитання «Академія завзятих читачів»,  вікторина «Книжковий Всезнайко», інтелект – тести «Сумщина у книзі рекордів України або Слобожанські мандрівки» і розповідь про улюблену книгу.
Володарі почесного титулу «Найкращий читач Сумщини 2017»візьмуть участь у фестивалі дитячого читання «Книгоманія»,  який проходитиме у червні цього року у Львові.
Всі учасники заходу отримали від управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації поліграфічну рекламну продукцію про Сумщину та від бібліотеки – грамоти , дипломи, книги, заохочувальні  призи і «солодкий» сюрприз -  торт у вигляді книги.   

                                                

Комментариев нет:

Отправить комментарий