среда, 12 апреля 2017 г.

«Книгоманія 2017»

Районний конкурс дитячого читання «Книгоманія 2017» зібрав учнів 6-7 класів з усіх куточків району у Липоводолинській районній дитячій бібліотеці. Головними героями заходу були найактивніші читачі бібліотек. Згідно з умовами конкурсу учасники представляли свою улюблену книжку, стисло та аргументовано ділилися враженнями від прочитаного. Юні читачі із захватом  розповідали про таємничі пригоди книжкових героїв, захопливі детективні, фантастичні історії від зарубіжних  та українських письменників. Учасники демонстрували читацьку активність, високий рівень ерудиції, даючи відповіді на запитання вікторини, артистизм та творчий підхід до презентації книги.
Перемогу в конкурсі здобули – учениця 7 класу Липоводолинської спеціалізованої школи 1-111ступенів Скиба Олександра та Лукаш Оксана учениця 7 класу Лучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Конкурсантам було вручено дипломи учасника та дипломи переможця конкурсу.  Переможці будуть представлять наш район на обласному конкурсі «Книгоманія 2017».
Голова журі Лисенко С.А. директор КЗ «Липоводолинська ЦБС» відмітила , що такі конкурси стимулюють школярів до читання і з кожним роком рівень підготовки дітей до конкурсу все вищий.













Комментариев нет:

Отправить комментарий