понедельник, 20 декабря 2021 г.

ЗАТАМУЙТЕ, ДРУЗІ, ПОДИХ МИКОЛАЙ СЬОГОДНІ ХОДИТЬ

 

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей в дитячій бібліотеці-філії . Саме тому, 18 грудня, в яскраво прибраній читальній залі проведено святковий ланцюжок «Затамуйте, друзі, подих Миколай сьогодні ходить». Бібліотекарі розповіли дітям про історію виникнення свята. Присутнім було запропоновано відгадати зимові загадки, дати відповіді на вікторини та пограти в рухливі ігри. Діти переглянули книжкову виставку-свято «Зірка іде – свята веде» де серед інших книг на зимову тематику були представлені книжки, які отримані бібліотекою від Українського інституту книги. Захід виявився напрочуд веселим, цікавим, сповненим радощами та дитячим сміхом.

Всі діти були слухняними впродовж року і тому отримали подарунки від Святого Миколая, які він за традицією поклав під подушку.





Комментариев нет:

Отправить комментарий