вторник, 4 июня 2019 г.

Сяйте усмішки, сонцем зігріті, миру і щастя всім дітям на світі


Щороку першого літнього дня відзначається прекрасне свято радості та одвічної надії – Міжнародний день захисту дітей. Захист дитинства у цілому світі – це місія добра, любові і честі. Заради майбутнього ми живемо і прагнемо, щоби наші діти росли здоровими і щасливими, прославляли свої родини і рідний край. Недаремно свято дітей відзначається 1 червня – це перший день веселого літа і шкільних канікул.
В районній дитячій бібліотеці вже стало традицією проводити для дітей різноманітні заходи. Цього року бібліотекарі запропонували дітям цікавий пізнавальний захід: експрес-гру «Сяйте усмішки, сонцем зігріті, миру і щастя всім дітям на світі».
Учасниками заходу стали учні 2 загону із пришкільного оздоровчого табору. Бібліотекар розповіла присутнім про історію виникнення цього свята. Учні уважно слухали розповідь, а потім із задоволенням виконували завдання на таких станціях «Загадкова», «Ерудит», «Розважальна», «Поетична», «Літературна».
На завершення зустрічі взяли активну участь в конкурсі малюнка на асфальті «Ми почнемо малюнок сонцем». Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері і подарував дітям прекрасний настрій, щирі посмішки, подарунки та багато радісних вражень.









Комментариев нет:

Отправить комментарий