среда, 19 декабря 2018 г.

Забілів снігами гай – їде Святий Миколай


В районній дитячій бібліотеці відбулося 4 засідання клубу за інтересами «Народознавча скарбниця». Для членів клубу було проведено Казковий килим «Забілів снігами гай – їде Святий Миколай».
Захід проходив у святково-новорічній прибраній залі. Його метою було поглибити знання учнів про зимові свята, традиції та обряди нашої місцевості, розкрити образ Святого Миколая, який увійшов у народну свідомість,  як заступник, чудотворець та покровитель, виховувати віру в силу добра. Діти прослухали розповідь про те, чому всі християни так шанобливо ставляться до Святого Миколая, декламували вірші присвячені образу Святого,відгадували загадки та давали відповіді на питання вікторини. За допомогою мультимедійного обладнання переглянули слайди з ілюстраціями ікон, на яких зображений  Чудотворець різними народними художниками. Діти розповіли про традиції  святкування у їхніх родинах.
На завершення свята всі члени клубу отримали солодкі подарунки від Святого Миколая, роль якого виконали працівники районної дитячої бібліотеки.










Комментариев нет:

Отправить комментарий