понедельник, 12 ноября 2018 г.

Духовно-моральні і християнські цінності у сучасному вихованні користувачів-дітей


Спеціалісти районної дитячої бібліотеки підготували і провели районний семінар по роботі з дітьми «Духовно-моральні і християнські цінності у сучасному вихованні користувачів-дітей».
Залучення дітей і молоді до духовних, історичних традицій, ремесел, образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва є цілющим джерелом їх духовного розвитку – така мета семінару.
Відкрила семінар заступник директора комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система» по роботі з дітьми Світлана Худолій, яка наголосила, що 2018 рік проголошений в Україні Всеукраїнською радою Церков і релігійних  організацій Роком Божого слова. Для кожного християнина Рік Божого слова – це добра нагода відкрити глибини власної віри, глибше пізнати Боже Слово та жити згідно з Ним.
З консультаціями «Дитяча бібліотека – центр духовно-морального виховання підростаючого покоління» виступила методист  І категорії  по роботі з дітьми Лідія Мостова, висвітлила питання «Формування духовної культури особистості»   бібліотекар Ганна Гудим.
Досвідом роботи  по темі «Виховання християнських цінностей дітей молодшого шкільного віку через предмет «Християнська етика в українській культурі» поділилася вчитель початкових класів комунального закладу «Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» Людмила Гузь.
Бібліотекар Ганна Дяченко запропонувала присутнім бібліографічний огляд літератури «Сторінками живої книги».
В роботі семінару взяла участь директор комунального закладу Світлана Лисенко.  По закінченню зібрання всі присутні завітали з екскурсією до  Свято-Троїцької церкви.











Комментариев нет:

Отправить комментарий