суббота, 2 июня 2018 г.

Яскрава, весела, щаслива, завзята – дитинства Планета


В районній дитячій бібліотеці вже стало традицією щороку проводити різноманітні масові заходи приурочені Міжнародному дню захисту дітей. Цього року до уваги дітей було запропоновано бібліостихію: «Яскрава, весела, щаслива, завзята – дитинства Планета».  На заході були присутні учні 4-го загону, що оздоровлюються у пришкільному таборі з денним перебуванням (вихователі  Олена Коваленко, Валентина Гавриленко).
Діти прослухали повідомлення про історію виникнення свята, ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою: «Хай вічно сміється дитинство дзвінке».
На свято завітали представники пенсійного фонду. З вітальним словом до дітей звернулася Алла Марєєва. Потім на учасників чекали розваги, де діти змагалися в таких конкурсах: «Дівчинка на кульці», «Розіграй приз», «Малюємо ножицями», «Одягни товариша».
На завершення заходу дитяча фантазія виплеснула малюнком на асфальті. В цей день всі діти отримали солодкі подарунки від селищного голови Сергія Нищити та представників Недригайлівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області.






















Комментариев нет:

Отправить комментарий