четверг, 22 февраля 2018 г.

Небесна сотня – то в серцях вогонь. Він гаряче палав за Україну

Події 18 -20 лютого минулого року сколихнули країну. За своє бажання звільнитися від старого режиму, прагнення до євроінтеграції Україна віддала найдорожче – життя кращих патріотів,  яких сьогодні називаємо Небесною Сотнею.
До Дня вшанування Героїв Небесної Сотні працівниками районної бібліотеки для дітей спільно з бібліотекарем шкільної бібліотеки було проведено Годину скорботи «Небесна Сотня – то в серцях вогонь. Він гаряче палав за Україну». Учасниками заходу були учні 7-А класу (класний керівник С.М.Гапич). Присутні зібралися для того, щоб пом’янути  й вшанувати Небесну Сотню, тих мужніх, незламних українців та їх побратимів інших національностей.  Розповіді ведучих чергувалися з прослуховуванням пісень та декламуванням віршів про гідність, відданість і патріотизм борців. Було запалено поминальну свічку  і всі присутні схилили голови в хвилині мовчання.
На завершення зустрічі читачі мали змогу познайомитися з матеріалами представленими на виставці-інсталяції «Небесна Сотне, ви тепер святі».






Комментариев нет:

Отправить комментарий