среда, 20 декабря 2017 г.

Миколая свято, несе добра багато

Наближається свято – День Святого Миколая! В цей день діти чекають дива. Бо саме Святий Миколай здатен чути, здійснювати бажання і чудо творити.  До кожного в дім завітає Святий Миколай, кожний отримає свій подарунок, усі почують щирі слова привітання. А де ж бути Святому Миколаю, як не в дитячій бібліотеці?  Напередодні свята до районної дитячої бібліотеки завітали учні 2-А класу (класовод Людмила Гузь), які стали активними учасниками народознавчого калейдоскопу «Миколая свято,  несе добра багато».       
Захід проходив у святково прибраній залі, в центрі якої оформлена виставка-інсталяція «По країні з краю в край ходить Святий Миколай». В ході зустрічі діти прослухали повідомлення бібліотекаря Ганни Гудим про святого Миколая, показали сценку, підготовлену працівниками дитячої бібліотеки, героями якої були Янголи, сестрички Маруся і Мартуся, Антипко, показали добрі знання у виконанні завдань з торбинки Святого Миколая, де були запропоновані загадки, вікторина «Зимова круговерть», гра «Так чи ні».
На завершення свята ніхто не залишився без солодкого подарунка, адже у нас розважалися найслухняніші, найрозумніші, найкмітливіші діточки.












Комментариев нет:

Отправить комментарий