пятница, 2 июня 2017 г.

В день дитинства в селах і містах, розливайся, пісне на вустах

В районній бібліотеці для дітей вже стало традицією щороку проводити різноманітні масові заходи приурочені Міжнародному дню захисту дітей. Цього року до уваги дітей було запропоновано літературно-мистецький мікс: «В день дитинства в селах і містах, розливайся, пісне на вустах». Присутні на цьому заході були учні 4-го загону «Усмішка», що оздоровлюються у пришкільному таборі з денним перебуванням (вихователі Свирид А.І. і Литовченко О.М.)
Діти прослухали повідомлення про історію виникнення свята, ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Я дитина! Я людина, що має свої права» та поспілкувались з І заступником начальника Недригайлівського об’єднаного управління пенсійного фонду Марєєвою А.В. на тему «Моя майбутня пенсія».
З цікавістю переглянули виставку дитячого малюнка «Мої кольорові фантазії» та виставку творчих робіт «Чарівний світ долоньок». На учасників заходу чекали розваги, конкурси, рухливі ігри «Сонечко», «Рибка в коробці», «Кошенята й поросята», з задоволенням взяли участь в круїз – вікторині «Подорож до міста казок»,  в яких діти активно брали участь. На завершення заходу дитяча фантазія виплеснула малюнками на повітряних кульках та на асфальті. В цей день всі діти, учасники свята, отримали солодкі подарунки.
















Комментариев нет:

Отправить комментарий