вторник, 1 ноября 2016 г.

Єдиний інформаційний день в районній дитячій бібліотеці

31 жовтня 2016 року в приміщенні районної дитячої бібліотеки з групою учнів 9-11 класів місцевої школи проведено єдиний інформаційний день на тему: «Українські військові у всі часи - основа незалежності та безпеки нашої держави». Метою заходу є відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників, який покликаний стати виявом всенародної поваги та шани до захисників нашої країни усіх часів, її суверенітету й територіальної цілісності, патріотичного виховання.
Діти уважно, з захопленням слухали бібліотекаря Ганни Гудим, яка зазначила, що головною цінністю, яку нині забезпечує громадянам українська армія - мир та спокій. «Ми всі маємо можливість жити нормальним життям, мати власну справу, навчання та роботу, відпочинок, тільки тому, що нас захищають на «передовій» наші українські військові - це справжні герої України, учасники АТО і бойових дій, учасники війни за незалежність, волонтери, працівники оборонних підприємств».
Сьогодні ми із вдячністю вшановуємо пам'ять тих, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога, шануємо сучасних захисників та визволителів, віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув, виборюючи перемогу на східних теренах нашої держави.
Побажаємо усім, хто стоїть на сторожі державної безпеки повернутися додому живими і неушкодженими. Подякувати військовослужбовцям за їх нелегку службу і відданість своїй справі - захист Вітчизни.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих захисників України.



Комментариев нет:

Отправить комментарий