среда, 1 июня 2016 г.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти

На порозі літо. Мабуть, недаремно із всіх 365 днів року для дитячого свята обрали саме цей  літній день, 1 червня.  Цей день діти відзначають традиційно гучними розвагами, іграми, дитячими святами.                                                           
Вже стало традицією в Липоводолинській районній дитячій бібліотеці організовувати і проводити заходи для дітей. Сьогодні проведено свято «Хай сонцю і квітам всміхаються діти» для дітей 4 загону «Дивограй» з пришкільного табору  з денним перебуванням «Веселка».
Діти  жваво, залюбки поринули в ігри, конкурси, вікторини, загадки: «Розіграш призу», «Малюємо ножицями», «Бантики», «Дівчинка на кульці», «Засели планету»», Стриб-скок», «Сонечко» та багато інших, також діти брали участь в грі «Поле чудес».
Закінчилось свято малюнком на асфальті «Світ навколо тебе», де діти проявили свою фантазію, вигадку, творчість. В іграх та розвагах непомітно пролетів час. Віриться, що ігри та забави залишать дійсно благодатний слід у дитячих душах, а зерна добра, засіяні бібліотечними працівниками, які щиро ділилися  теплом свого серця з дітьми, зарясніють добрими вчинками.
Учасники заходу залишали бібліотеку задоволені і щасливі, адже кожна дитина отримала солодкі подарунки, заряд енергії та бадьорості.





Комментариев нет:

Отправить комментарий