понедельник, 22 февраля 2016 г.

«Завітаймо до загадкової сторінки»

Прищеплювати з дитинства любов до читання та книги – з такою метою завітали бібліотекарі районної дитячої бібліотеки до дитячого садка «Берізка». Зустріч відбулася з вихованцями старшої групи. До їхньої уваги було запропоновано захід  «Завітаймо до загадкової сторінки».
Діти дізналися про головні закони та правила поводження  з  книгами. Адже вони вже вчаться читати  і скоро стануть активними читачами  бібліотеки. І ці знання стануть їм  у пригоді.  Саме в бібліотеці для дітей малюку допоможуть сформувати і задовольнити читацький попит, дізнатися багато цікавого і корисного, долучитись до широкого потоку інформації.
Маленькі учасники заходу з цікавістю слухали розповідь бібліотекарів про книги. Книги – це друзі і порадники, вони, не вміючи говорити, розповідають про пригоди і подорожі, про чудеса і навколишній світ.
А далі  дошкільнята здійснили подорож у чарівний світ казок, відгадували загадки про казки та улюблених казкових героїв. Діти дізналися про життя різних казкових героїв, навчилися відрізняти добро від зла, розвивали кмітливість, спостережливість, дружнє ставлення один до одного. Під час зустрічі всі вихованці дитячого садка були дуже активними та показали хороші знання.

Сподіваємося, що з маленьких відвідувачів виростуть справжні любителі книги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий