пятница, 30 августа 2024 г.

ЗНАННЯ НАМ ВІДКРИВАЮТЬ СТЕЖКУ У МАЙБУТНЄ

 

Вже стало доброю традицією зустрічати 1 вересня, початок навчального року, День знань, як велике і радісне свято. Адже цього дня школярі після довгих літніх канікул ідуть до школи. А для першокласників лунає «перший дзвоник» і у них починається новий життєвий етап.

До цього свята працівники дитячої бібліотеки-філії представили інформаційний коктейль «Знання нам відкривають стежку у майбутнє», який складається з видань патріотичного характеру про Україну, її символіку, українців, що удосконалили світ, афоризмами про школу і школярів, про свято 1 вересня, виданнями навчального характеру, енциклопедичними виданнями та літературою шкільної тематики.

Бібліотека щиро вітає усіх школярів – нинішніх, майбутніх і колишніх з цим Всенародним святом!




суббота, 24 августа 2024 г.

І Є ДЕРЖАВА УКРАЇНА, І Є ЇЇ НЕСКОРЕНИЙ НАРОД

 

День Незалежності України – це одне з найважливіших свят для українців. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки. Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна мрія – мир на нашій рідній землі. 

До свята працівники дитячої бібліотеки-філії  оформили виставку-натхнення «І є держава Україна, і є її нескорений народ». Література представлена на виставці, знайомить користувачів з державною символікою України, її історією і багатою культурою. Книги висвітлюють найважливіші аспекти української державності, роки боротьби за незалежність та війну сьогодення.




пятница, 23 августа 2024 г.

ВІДРОДЖЕНА СВЯТИНЯ – ЗНАМЕНО УКРАЇНИ

 

На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в країні відзначається державне свято – День Державного Прапора України. Він є символом країни і є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Напередодні свята до дитячої бібліотеки-філії завітали читачі, прослухали інформацію про державний символ та виготовили власний блакитно-жовтий прапор технікою торцювання. Діти цікаво, з користю провели час та отримали солодкі подарунки.





среда, 21 августа 2024 г.

ДЕГУСТАЦІЯ КНИЖКОВИХ НОВИНОК

 

Шановні користувачі, маємо гарну новину!

До дитячої бібліотеки-філії надійшла  нова література. Всі книжки порадують цікавим змістом та вразять яскравими ілюстраціями. Ви зможете знайти для себе нову, захоплюючу книгу для читання.

Тож запрошуємо усіх охочих до бібліотеки ознайомитися з новинками та обрати літературу відповідно до вподобань. Сподіваємось, книги подарують вам радість і задоволення від читання.

понедельник, 19 августа 2024 г.

У ЦІКАВІ ІГРИ ГРАЙ, СВІТ ЧУДОВИЙ ПІЗНАВАЙ

 

Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – чудовий час для пригод, розваг та різних ігор. Свої літні канікули маленькі читайлики проводять в бібліотеці, виготовляють вироби з пластиліну, складають пазли, малюють та весело проводять час.

Бібліотекарі запрошують усіх бажаючих відпочити в читальному залі , почитати цікаву книгу чи журнал, поскладати пазли, помалювати чи поблукати просторами Інтернету.



понедельник, 12 августа 2024 г.

УКРАЇНА. МОЛОДЬ. МАЙБУТНЄ

 

12 серпня – Міжнародний День молоді. Це свято творчості і натхнення, енергії і запалу, любові і романтики. Молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

До Дня молоді працівники дитячої бібліотеки-філії оформили книжкову виставку «Україна. Молодь. Майбутнє», де пропонується література, яка буде цікавою сучасній молоді і всім, хто відчуває себе молодим.

Бажаємо завжди залишатися сповненими енергії, креативу та оптимізму. Нехай усі починання будуть успішними, а життя дарує багато щасливих моментів!